PENGURUSAN SUPPLIER

Grup kami parantos nangtukeun dua atanapi tilu supplier stabil ngaliwatan pamariksaan komparatif bagian kualitas anu disayogikeun ku supplier. Mastikeun kualitas asesoris sareng mastikeun asesoris anu teu diganggu, moal mangaruhan produksi.

Bingkai aluminium sareng bingkai bilét bodas, saatos pengobatan fosfat, tabung ketebalan 1,4t, karasa tinggi sareng bantosan. Bagéan utama merek:

NECO, SHIMANO, TEKTRO, PROWHEEL, L-TWOO, BARAT, WANDA, KENDA, YINXING.

handel bar

Nanganan bar

Perawatan permukaan lemes; kuat

saddle

Kangge

Ketahanan luhur; samentawis kulit

derailleur

Derailleur

Bahan punjul

B.B. set

Nyetél BB

Puteran lemes; segel dipercaya

pedal

Pedal

Non-dieunakeun; bahan punjul

bar end

Bar tungtung

Lemah karasaeun

stem

Batang

Perawatan permukaan mulus; terang

crank&chain wheel

Engkol & ranté roda

Lubang pasagi ditumbuk rapih; Huntu lemes

Brake

Bérés Disc Disc

Perlindungan spacer leutik; hampang marake unggul

MUNGSA INDUSRI

Ngaliwat integrasi industri hilir sareng hilir, urang manjangkeun industri pikeun dua tungtung, efektif ngatur biaya, ningkatkeun kamampuan nolak résiko pasar, sareng ngabentuk ranté produksi produksi sareng penjualan.

Phosphating sateuacan

timg

Saatosna deui

timg

Ngalangkung Varnish saatos

WAREHOUSE

2.000 dugi ka 3.000 potongan masing-masing bagian biasana dianggo pikeun nyiapkeun diri Saham rencanana dugi ka 30,000 unit

3547
2367
84f85704