Produksi

Sateuacan produksi

ngadamel conto pre-produksi, sareng uji naha sapédah sareng bagian-bagianna nyumponan syaratna, uji naha tingkat paningkatan unggal bagian aya dina kasalahan anu lumrah.

Produksi

beroperasi sacara saluyu sareng paréntah operasi, monitor pamasangan bengkel produksi, monitor sadayana prosés departemén kontrol kualitas, pamariksaan poéan, pamariksaan sampling unggal link.

Sanggeus produksi

sapédah sapédah diuji di luar kotak, pamariksaan sampling dilaksanakeun numutkeun petunjuk pamariksaan, sareng sadaya sapédah anu cocog dilebetkeun kana panyimpenan

Pangetahuan cerdas

f0f495b64

Pangetahuan cerdas:

kumaha ngabédakeun kualitas bagéan cadang nganggo instrumen anu béda

1. résolusi gloss, penampilan gloss caang pikeun kualitas anu saé, kétélangan poék pikeun kualitas langkung handap

Diskriminasi 2.Tactile, lancar pikeun kualitas anu alus, kasar kanggo diskriminasi.Kurang diskriminasi, bahan anu sami, beurat kualitas anu saé, beurat cahya pikeun langkung lemah

Diskriminasi 3.Weight, bahan anu sami, beurat kualitas hébat, beurat ringan kanggo langkung handap

4. Logo anu leres sareng diskriminasi palsu, Logo jelas stencilled kanggo kualitas saé, Logo kabingung kabingung kanggo langkung lemah