PDS610 Alloy Frame Mountain type variabel speed Bicycle 21gear double disc brake MTB

Katerangan Singkat:

Modél : PDS610
Judulna: Alloy Frame Mountain type variabel speed Bicycle 21gear double disc brake MTB
Katerangan: PDS610 mangrupikeun sapédah gunung gaya klasik kami, Desain nétral cocog pikeun sagala jinis jalma. Kuring nyugemakeun laju balap, ogé nyugemakeun basikal fun.The lever rem sareng gear shifter dihijikeun pikeun mastikeun kasalametan.
Karakter produk : PDS610 mangrupikeun ciri garpuh gantung ngonci pikeun numpak halus dina jalan kasar sareng jalur. Rem disc nyayogikeun kakuatan mandeg anu unggul dina sagala kaayaan hawa.


Jinis Produk

ngetik PDS610
ukuran 26 "27.5" 29 "
warna
Pigura Aloi aluminium pipa témbokna wiring kabel batin
Garpu hareup Garpu aluminium ngonci gantung mékanis payun
Nanganan bar W640 * 31.8 * 1.2T lempeng & gaya gunung
Laju 21gear
Shifter SHIMANO EF-500
Payun derailleur SHIMANO FD-TZ500
Pungkur derailleur SHIMANO FD-TZ500
Brek F / R DIS DIS
Freewheel 14-28T
Roda kabayang & engkol 24/34/42 * 170L
Chain 108L
Ékét Handap Axletree
Hub Hub segel cakram
Mir Pelapis témbok témbok alim aluminium nganggo stiker luar
Tirus 1.95,2.125,2.4
Pasantosan korsi L: 300
Rilis gancang Aloi aluminium
Kangge Gaya Gunung Kulit
Pedal Gaya gunung
Beurat 15,5kg
Pakét 100% CKD, 50% SKD85% SKD, A / B BOXES; 1PC / CARTON, 2PCS / CARTON, 4PCS / CARTON ATAWA AS AND PERAKUSU.
316236 (6)
316236 (5)
316236 (4)
316236 (3)
316236 (2)
316236 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali