PDS500 27,5 Inch 24 Speed ​​Alloy Disc Brek Gunung Bicycle 2.4 ban MTB

Katerangan Singkat:

Modél : PDS500
Judulna: 27,5 Inch 24 Speed ​​Alloy Disc Brek Gunung Bicycle 2.4 ban MTB
Katerangan: Bingkai PDS500 up-to-date sareng standar pang anyarna sahingga anjeun gaduh pilihan sajajalan pikeun nambihan pamutahiran sapertos speed.Ingga nyepetkeun kecepatan baskét, ogé nyugemakeun balap ngibingkeun.Salametkeun kacepetan sareng kakuatan anjeun, uji coba ngerém sareng sifrét gear. terpadu pikeun mastikeun kasalametan.
Karakter produkna: rem disc nyayogikeun kakuatan lirén anu langkung hadé dina sagala kaayaan cuaca.Reliable Shimano Shifting.Available in 29 "atanapi 27,5" roda supaya anjeun tiasa mendakan anu cocog.


Jinis Produk

ngetik PDS500
ukuran 27.5 ”29”
warna
Pigura Aloi aluminium pipa témbokna wiring kabel batin
Garpu hareup Garpu mékanis alloy aluminium ngagétér garpu
Nanganan bar W640 * 31.8 * 1.2T lempeng & gaya gunung
Laju 24gear
Shifter SHIMANO M310-8
Payun derailleur SHIMANO FD-TY10
Pungkur derailleur SHIMANO RD-TY300
Brek F / R marét hidrét DISC
Freewheel 14-28T
Roda kabayang & engkol 42 * 34 * 24T * 170mm, baja 3pcs kalayan panutup plastik hideung
Chain 108L
Ékét Handap Axletree
Hub Hub segel cakram
Mir Pelapis témbok témbok alim aluminium nganggo stiker luar
Tirus 1.95,2.125,2.4
Pasantosan korsi L: 300
Rilis gancang Aloi aluminium
Kangge Gaya Gunung Kulit
Pedal Gaya gunung
Beurat 16.5kg
Pakét 100% CKD, 50% SKD85% SKD, A / B BOXES; 1PC / CARTON, 2PCS / CARTON, 4PCS / CARTON ATAWA AS AND PERAKUSU.
2435 (6)
2435 (5)
2435 (4)
2435 (3)
2435 (2)
2435 (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali