PDR700C 21 Speed ​​MTB 26 Inch Mountain Bike with straight / cove handlebar bike

Katerangan Singkat:

Modél : PDS310
Judulna: 21 Speed ​​MTB 26 Inch Mountain Bike with straight / cove handlebar bike
Katerangan: Bingkai PDS310 up-to-date kalawan standar pang anyarna sahingga anjeun gaduh pilihan sajajalan pikeun nambihan pamutahiran sapertos speed.Ingga nyayogikeun laju balap, ogé nyugemakeun balap ngibingkeun.Salametkeun kacepetan sareng kakuatan anjeun, uji coba ngerém sareng mérek ngagét. terpadu pikeun mastikeun kasalametan.
Karakter produkna: rem disc nyayogikeun kakuatan lirén anu langkung hadé dina sagala kaayaan cuaca.Reliable Shimano Shifting.Available in 29 "atanapi 27,5" roda supaya anjeun tiasa mendakan anu cocog.


Jinis Produk

ngetik PDS310
ukuran 24 "26" 27.5 "29"
warna
Pigura Aloi aluminium pipa témbokna wiring kabel batin
Garpu hareup Garpét santung hareupeun
Nanganan bar W640 * 31.8 * 1.2T lempeng & gaya gunung
Laju 21gear
Shifter SHIMANO EF-500
Payun derailleur SHIMANO FD-TZ500
Pungkur derailleur SHIMANO RD-TZ500
Brek F / R mékanis DISC mékanis
Freewheel 14-28T
Roda kabayang & engkol 42 * 34 * 24T * 170mm, baja 3pcs kalayan panutup plastik hideung
Chain 108L
Ékét Handap Axletree
Hub Hub segel cakram
Mir Pelapis témbok témbok alim aluminium nganggo stiker luar
Tirus 1.95,2.125,2.4
Pasantosan korsi L: 300
Rilis gancang Aloi aluminium
Kangge Gaya Gunung Kulit
Pedal Gaya gunung
Beurat 15,5kg
Pakét 100% CKD, 50% SKD85% SKD, A / B BOXES; 1PC / CARTON, 2PCS / CARTON, 4PCS / CARTON ATAWA AS AND PERAKUSU.
13 (1)
13 (2)
13 (4)
13 (5)
13 (6)
13 (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali