PDFORK10 Asesoris Sapédah Gunung Bike Udara Gantung Hareup

Katerangan Singkat:

Modél : PDFORK10
Judulna: 26 "Asesoris Pegunungan Bike Air Bike Udung di Béténg
Katerangan : Garpu PDFRK10 nyetél ukur ukur anyar pikeun pagelaran nilai dumasar. Éta ngagambarkeun kolaborasi anu sampurna antara makutha anu pikaresepeun sareng suku handap sareng tabung baja luhur bénsil. Kalayan damper Motion Control, pérak mangrupikeun standar énggal kanggo kasenangan.
Karakter produk: Motion Control damping nampilkeun low adjustment compression.Forged komprési low, makuta aluminium kosong.


Jinis Produk

ngetik PDFORK10
ukuran 24 "ukuran 26" ukuran
di luar Ngalangkung varnis
Tél lempeng 286mm baja lempeng awét lempeng
Mahkota 120mm niru imitasi aluminium garpu makuta
Garpu luhur Atur tina stainless steel tube garpu luhur
Segel minyak Segel minyak karét lingkungan
Kasus handap / tube Outer 31.8mm kuat dirojong tabung luar
Jenis rem Marake DISC
Beurat 1,35kg
Pakét 8-10 PC / CARTON sareng bungkus gelembung atanapi bungkus bula

a (1) a (2) a (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali