PDFORK06 AIR Shock Fork Remote Travel 100mm Aluminium Alloy Mountain Bike Front Fork

Katerangan Singkat:

Moel : PDFORK06
Judulna: AIR Shock Fork Remote Travel 100mm Aluminium Alloy Mountain Bike Front garpuh
Katerangan : Garpu PDFRK06 nyetél ukur ukur anyar pikeun pagelaran nilai dumasar. Éta ngagambarkeun kolaborasi anu sampurna antara makutha anu pikaresepeun sareng suku handap sareng tabung baja luhur bénsil. Kalayan damper Motion Control, pérak mangrupikeun standar énggal kanggo kasenangan.
Karakter produk: Motion Control damping nampilkeun low adjustment compression.Forged komprési low, makuta aluminium kosong.


Jinis Produk

ngetik PDFORK06
ukuran 24 "ukuran 26" ukuran
di luar Ngalangkung varnis
Tél lempeng 286mm baja lempeng awét lempeng
Mahkota 125mm ngamankeun aluminium garpuh imitasi aluminium
Garpu luhur Plating garpu luhur, lemes sareng éndah
Segel minyak Segel minyak karét lingkungan
Kasus handap / tube Outer 31.8mm kuat dirojong tabung luar
Jenis rem V-marem
Garpu sasak X5 niru aluminium garpuh garpu, awét sareng kuat, langkung pelindung
Beurat 1,35kg
Pakét 8-10 PC / CARTON sareng bungkus gelembung atanapi bungkus bula

a (1) a (2) a (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali