PDFORK05 Gunung sapédah gantung payuneun 26 ″ cakram marake kakuatan anu kuat anu nyerep garut payuneun

Katerangan Singkat:

Modél : PDFORK05
Judulna: Gunung sapédah gantung hareupeun garpu 26 "cakram rem kakuatan kakuatan garut penyerep payuneun
Katerangan : Garpu PDFRK05 nyetél patokan anyar pikeun pagelaran dumasar kana nilai. Éta ngagambarkeun kolaborasi anu sampurna antara makutha anu pikaresepeun sareng suku handap sareng tabung baja luhur bénsil. Kalawan damper Motion Control.
Fitur produk : Motion Control damping nampilkeun panyesuaian komprési laju low. Diamalkeun, makuta aluménis kerung.


Jinis Produk

ngetik PDFORK05
ukuran 24 "ukuran 26" ukuran
di luar Ngalangkung varnis
Tél lempeng 25.4mm baja lempeng awét lempeng
Mahkota Makuta garpu 120mm
Mancalan / tabung Perjalanan 110mm perjalanan gampang diluyukeun, lancar nunggang
Segel minyak Segel minyak karét lingkungan
Kasus handap / tube Outer 31.8mm kuat dirojong tabung luar
Jenis rem disc disc, post-mount disc disc style
Beurat 1,35kg
Pakét 8-10 PC / CARTON sareng bungkus gelembung atanapi bungkus bula

aa (1) aa (2) aa (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali