Naon hartosna fisik siklus?

Hirup kira-kira latihan, sareng demi kasehatan, kedah aya latihan, sareng olah raga nyaéta olahraga anu dipikaresep ku jalma pisan, sabab seueur kauntungan pikeun nunggang sapédah, ayeuna hayu urang ningali kaunggulan nunggang hiji sapédah.
Kaunggulan nunggang sapédah

1. Kamajuan otak
Sering ngalaksanakeun sapédah henteu ukur nyaéta gerak fisik, ogé janten tenaga kerja dina waktos anu sanés, kumargi gerak sapédah mah béda-béda gerak batin, tiasa ningkatkeun mobilitas sistem saraf janten, dua suku ngagentos sagal tiasa ngadamel kénca. Fungsi otak katuhu tiasa ngamekarkeun dina waktos anu sareng, tiasa nyegah sepuh prématur otak sareng pamisahan separa sacara épéktip deui.

2. Pikeun ningkatkeun kabugaran fisik
Kusabab latihan sapédah sacara efektif tiasa latihan kakuatan otot anggota awak handap, sareng nguatkeun daya tahan awak, sareng saatos diajar perbandingan tina latihan latihan daya tahan bal-balan organ-organ internal sareng ngojay sareng ngajalankeun pangaruh sami, sabab olahraga henteu tiasa ngan ukur latihan olahraga sacara efektif. sendi hip, dengkul sareng buku lali sareng 26 pikeun otot, tapi ogé tiasa sacara efektif nransfer beuheung, tonggong, panangan, beuteung, cangkéng, palangkong, tempat sapertos otot hip, sendi, ligamén sareng sikep sapédah leres, numpak lami jelas tiasa ningkatkeun fungsi réproduksi jalu.

3. Ngurangan réduksi pikeun ngirangan beurat
Ngabuburit janten latihan aérobik, tiasa nyaluyukeun awak internal, efektif pikeun ngahontal konsumsi panas, tangtosna, upami anjeun hoyong ngahontal tujuan leungitna beurat pikeun gaduh daya tahan anu cukup, latihan anu konsisten bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal pangaruh idéal langkung gancang.

4. Ngurangan setrés
Salian ti éta, latihan sapédah biasa ogé tiasa beristirahat haté, anu cocog pikeun para pagawé kantor anu terlalu kabiasaan pikeun gampang nyingkirkeun perhambaan tekanan, ngaleungitkeun frustasi, sareng muka pamikiran sareng damel dina kaayaan anu langkung saé.

5. Langkung lami
Sakali kana sababaraha waktos pedah basikal leres tiasa katingali yén tungtung siklus mangrupikeun rupa fungsi sareng latihan cardiopulmonary ningkat anu ningkat, ku kituna tiasa nambihan taun-taun anu tangtu, kahirupan éta henteu heran, dimana aya kahirupan, aya mangrupikeun gerak, kaayaan awak anu saé leres pisan tanpa gerakan sareng latihan anu leres, mugia para sahabat tiasa sacara efektif ngangge lebaran, ngangge basik pikeun kasehatan awak sareng pikiran, pikeun ngahontal tujuan kaséhatan fisik sareng méntal.

Ayeuna anjeun terang yén ngulinkeun hadé pikeun anjeun, didieu aya genep prinsip dasar balap.
1. Hal pangpentingna ngeunaan muter nyaéta nganggo helm kaamanan
Nalika numpak sapédah henteu bahaya sapertos nyetir mobil, éta ogé langsung aya hubunganana kana kasalametan kahirupan cyclist urang.

11

2. Ngabuburit kedah gaduh rencana
Dumasar kana kaayaan saleresna unggal jalma pikeun ngarumuskeun rute sareng rancana perjalanan, kedah henteu buta ngiringan jadwal anu teu réalistis, ku kituna sadayana sayah, sareng leungit kasenangan basana, sanés ngan ukur alat perbaikan ban, tapi ogé alat darurat médis, persiapan nyukupan nyaéta jaminan jaminan mulus.

12

3. Numpak dina formasi
Perjalanan koléktif, naek ka formasi, pikeun ngadopsi "hiji" pembentukan kecap, sapertos henteu ngan ukur tiasa nunjukkeun gaya tim, tiasa nyalametkeun langkung énergi, milari jalma anu ngalaman pikeun mingpin pamimpin, ngontrol kecepatan, hiji-hiji, jaga jarak anu aman , janten tanggung jawab pikeun ngerjakeun pagawéan, supados teu numpangkeun rerencangan anu tinggaleun, siklus kedah nurut aturan patalimarga, henteu mundur, henteu ngebut, sadayana kedah jalan-jalan pikeun ngontrol laju, henteu kedah nyusul pesaing, nyeret balap, mayar perhatian ka kaamanan lalu lintas.

13

4. Ngontrol kecepatan anjeun nalika turun
Anjeun henteu terang upami jalan anu teu dipikanyaho payuneun bahaya, kacuali mun anjeun badé ngambah trapeze, ngalambatkeun sareng kadali.


Waktu pos: Apr-10-2020