Musim sakola, nyandak anjeun milih sapédah

1

Sakali deui ka usum sakola taunan, aya anu nyatakeun yén "sakola ka luhur, aya anu Yong idéal" ~ unggal murid gaduh impian sorangan, unggal murid gaduh waktos kirang atanapi kirang waktos siswa sorangan pinuh ku kenangan. , urang nunjuk gunung, inspirasi teks, atanapi nikmati nonoman, kesang, bagja pisan.
Kinerja ongkos tinggi mangrupikeun aturan jaman mahasiswa, dinten ayeuna kuring nyandak anjeun nyandak stock sababaraha harga tinggi "sapédah murid".
[S160, hormon wirahma]
2

Warna anu cocog, dedeg dinamis, nungguan wae anjeun mangrupikeun batu anu paling indah di kampus

3

4

[S210: kalayan pikiran di dunya, ngimpi pikeun bumi]

5

Anu disebut maca sapuluh rébu buku, ngarambat sapuluh rébu milu.Taun anomna matak gelisah, dunya anu éndah, pas jero haté ka kajauhan!
S201, pigura aloi aluminium pikeun nyandak anjeun pangalaman tunggang anu langkung santai.Young + lampu mobil = nalukkeun dunya! Aya ogé 24 ′ sareng 26 ′ pilihan pikeun janten pamuda sapédah pengenalan heula jalma ngora!
[S310, jalan anjeun ka kamajuan]

6

Naha dua gaya di luhur gagal ngingetkeun anjeun? Henteu kapikiran, datang sareng ningali S310!

S310 terpadu kaunggulan dua mobil di luhur, nonoman anu geulis, sareng lampu alumunium light.Oh, sareng prestasi anu saé

7

Seri Shimano 500 variabel kit gancang sareng kartu kembang tambang, posisi anu langkung akurat, langkung laju variabel cairan, hayu anjeun resep nunggang!
[pangeran S610 pangéran saeutik]

8

Upami anjeun badé ditangtukeun sareng henteu badé ngadamel pernyataan, maka S610 mangrupikeun tikét anjeun.Like diri anjeun, S610 mangrupikeun méwah "high-end, high-key" kalayan hartosna "rute introverted.

9

Ngalamun "dua kecap dibuka pikeun ningali, aya murangkalih, aya buah sareng melon, aya babakan anjing, aya ngalayang serangga. Diaping jalma anu sepi, manah teu boga kakuatan anu tanpa wates, daék S610 tiasa ngiringan anjeun pikeun tumuh.

[S620: pilihan pamungkas ongkos-efektif]

10

Tungtungna, pengorbanan produk di bumi urang: S620! Palapis warna padet, tunjuk rasa anu teu biasa; Pagelaran suite ninggalkeun dunya dina kalangkang ngalayang.

11

24 shimano setelan soca, alloy mékanis alit cakram mérek, tiasa ngonci garpuh, kalayan angin kembang tambang bailin, ngantep anjeun badé janten pamimpin.
Tungtungna, sakali deui, kuring ngarepkeun impian pikeun kuda, dimana waé tiasa waé!


Waktu pos: Apr-10-2020