Kumaha mertahankeun sapédah

Naon anu anjeun butuh kabogoh sawaktos anjeun gaduh sapédah ?: ieu mangrupikeun hiji bunderan sapédah umum, ngasongkeun sapédah pikeun status statusna peminat anu sapédah, sabab éta kabutuhan alami langkung jaga, utamina sapédah sapédah luhur, langkung seueur peryogi pikeun ngalakukeun pangropéa sapopoé, tiasa maénkeun pagelaran pangbadagna, umur jasa panjang, supir numpak aman bagja

1

Sistem pangiriman
Kakuatan pedal ditransfer tina dampal suku tina sapatu ka sampéan, teras ranté ditransferkeun ka flywheel ngalangkungan cakram huntu. Flywheel ngaliwat kakuatan kana spoker kana ban pasisian ngalangga ku ngegel tina yayasan, sareng kakuatan anu dirilis ngalangkungan gesekan. Ieu kumaha gaya pedal parobihan kana speed.As salaku komponén inti tina transmisi kakuatan, sistem transmisi aya hubunganana sareng tingkat efisiensi.Untu tiasa ngarobah hamburger supir kana langkung gancang, anjeun kedah tetep driveline cekap sakaligus kali.

2

Dina muter sapopoé, ranté paling rentan tina polusi lingkungan, janten titik konci pikeun ngalumas permukaan logam: minyak ranté, efek samping na gampang kacampuran ku lebu, lebu janten poludir kana polusi sadaya sistem transmisi, hasilna ningkat daya tahan, ningkat bising, bagean ngagancangkeun, mangaruhan kana wanda nunggang.
Bersih:
Saatos unggal numpak, tutup ranté sareng lawon anu henteu dianyam bersih, kéngingkeun engkol anu leres, sareng ngusap lebu dina lebet ranté. Ngajaga ranté bersih mangrupikeun pondasi pikeun mastikeun sistem pangiriman bersih. Salaku tambahan, dumasar kana kaayaan tunggang anu béda sareng jarak mileage, beberesih tepatna sareng komprehensif sistem transmisi, sareng nambihan ranté minyak anyar pikeun pelapis minyak ranté kualitas luhur sacara umum ngagaduhan pernyataan hirup (panjang), upami henteu, maka waktos anjeun ngupingkeun sora anu nyaring aya tina ranté nyaéta nalika anjeun kedah ngabersihan sareng minyak.

3

Sistim speed variabel
Sapertos sistem transmisi, sistem transmisi ogé kedah dijaga sepanjang waktos, kalebet flywheel, roda pituduh, disk huntu, upami bagian-bagian ieu ditutupan ku minyak, maka bakal kacemar ku lebu, nyababkeun transmisi anu henteu akurat, bising, gancangan ngagem masalah, diropéa sapopoé, kanggo nengetan beberesih tepatna.

4

Sistem marake
Minangka garis pertahanan anu pangpentingna pikeun kasalametan aktip, sistem ngerém kedah diperhatoskeun ati sareng diropéa ati-ati ku pengendara sateuacan sareng saatos unggal numpak.

5

Bérés utamina ngalangkungan pengapit rem (atanapi nyorong) clamp, ngajantenkeun kontak kulit rem sareng sisi rem (cakram), ngandelkeun gesekan antara dua braking, pangropéa sapopoé, kedah pariksa naha uas reman teu utuh (murag turun atanapi dok leres, sapédah mangrupikeun hubungan anu munggaran sareng ragrag taneuh umumna rébatan rég), ku kituna teu gaduh ruksakna ruksakna cecekelan brek nalika ngeremkeun narekahan.

6

Teras mangrupikeun pipa garis, rem kedah pariksa naha skru ngaropéa garis piagam dikunci, prék tekanan minyak kedah pariksa naha pipa minyak kasebut teu utuh, teu aya anu bocor minyak; Naha nganggo kulit remna aya dina lingkungan kasalametan. lamun ngagemna kaleuleuwihi pikeun ngagentos waktos
; Akhirna, pasisian, pariksa naha sisi sisi marake anu rata, bersih, euweuh minyak, cakram rem sami.

7

Headset
Lingkungan kerja tina headsét mangrupikeun lingkungan anu nembé nutup, sareng panggunaan sapopoé ngabutuhkeun sakedik pangropéa. Anu kedah diperhatoskeun nyaéta dina poé hujan atanapi saatos numpak jalan anu nembe dibersihkeun, roda payun bakal ngalungkeun cai leutak kana alat handap tina grup mangkok payun. Dina waktos ayeuna, perlu disétélakeun kanggo sét sareng sapangenan minyak kanggo tetep garing sareng lubricated

8

Tirus
Salaku bagian anu paling penting dina muter, ban kedah diandelkeun pikeun transmisi, ngerem, sareng kanyamanan, janten langkung saé kedah langkung perhatian pikeun pangropéa harian.Bauna teras saatos tunggang, pariksa naha aya badan asing anu dipasang dina ban. pabeungeut, utamina sesa kaca, kerikil, sareng anu sanés, upami aya, ngabersihan kana waktuna, sareng perhatikeun naha aya kacilakaan kana langsir ban.

9

Ahirna rada pasti, upami anjeun nganggo bantu pandang bantu pandita real-time ningali data relevan, ogé kedah ngalakukeun sababaraha beberesih, éta sacara teratur pikeun nyegah kesang atanapi tombol ngawangun debu henteu peka, langkung atanapi kirang mangaruhanna numpak kaamanan, salian ti unggal waktos ogé émut pikeun ngomean waktos, utamina sateuacan unggal latihan henteu konvensional ngarambat jarak jauh pikeun ngundeur peta offline anu saé ogé peryogi pisan.

10


Waktu pos: Apr-10-2020