Warta

  • 2021 China International Bicycle Exhibition —- company article

    2021 Paméran Sapédah Internasional Cina —- tulisan parusahaan

    Tanggal 5-8 Méi 2021, Paméran Sapédah Internasional Cina ka-30 bakal diayakeun di Shanghai New International Expo Center (Pudong) kalayan téma "win-win kerjasama pikeun perbaikan domestik sareng asing". Pameran Cina ieu bakal nyetél panggung pikeun dua-w ...
    Maca deui
  • How to choose the crank length for your mountain bicycle?

    Kumaha carana milih panjang engkol pikeun sapédah gunung anjeun?

    Sacara umum, sababaraha pembeli bakal nganggap panjang engkol sapédah gunung, tapi panjang engkol anu cocog bakal nyababkeun sababaraha kejutan leutik ka pengendara. Salaku conto, éta tiasa ningkatkeun kakuatan tambahan nalika numpak sareng ningkatkeun kendali pengendara dina sapédah. Panjang engkolna 170-175mm ...
    Maca deui
  • How to choose the brake pads that suits you?

    Kumaha carana milih bantalan marake anu cocog sareng anjeun?

    Paribasa baheula "Anjeun ngan ukur tiasa numpang gancang sakumaha anjeun tiasa ngeureunkeun" dering leres. Nalika nyanghareupan cuaca anu tiis sareng beueus, éta waktos anu pas pikeun nguji kinerja ngerem sapédah. Tulisan ieu ngan ukur ngenalkeun ciri-ciri sababaraha jinis bantalan rem bikes, janten anjeun tiasa milih ...
    Maca deui
  • In 2021, Tianjin panda Technology Group’s new bicycle Industrial Park will be launched soon. Please look forward to it

    Di 2021, Taman Industri sapédah anyar Tianjin panda Technology urang badé diluncurkeun. Punten diantos pisan

    Rapat hidayah promosi investasi munggaran diayakeun di Shijiazhuang, ibukota Provinsi Hebei tanggal 21 April 2021 Manajer umum kami, wakil umum manajer sareng dua wawakil bisnis anu luar biasa ngahadiran rapat ieu. Rapat ieu utamina ngabahas produk utama kami, taman industri p ...
    Maca deui
  • Why are city bicycle so popular recently? There are the reason!

    Naha sapédah kota janten populér ayeuna-ayeuna? Aya alesanana!

    Kalayan produksi sareng ngapopulerkeun vaksin, suasana anu tegang dina kaayaan epidemi global parantos kalem. Dina taun 2020, ékspor sapédah berkembang pesat, janten komoditi panas di 2020. Asalna, ékspor sapédah bakal turun di 2021, tapi paménta di 2021 tetep henteu ...
    Maca deui
  • What’s the difference between sports bikes worth tens of dollars, hundreds of dollars and thousands of dollars

    Naon bedana antara sapédah olahraga anu hargana puluhan dolar, ratusan dolar sareng rébuan dolar

      Sapédah gaduh puluhan dolar, ratusan dolar sareng rébuan dolar. Éta sadayana sapédah. Naha aya bédana ageung sapertos kitu? Sanaos aranjeunna sadayana sapédah, konfigurasi sapédah pasti béda. Sapédah kalayan konfigurasi anu béda-béda béda dina tunggang gunung. Dina t ...
    Maca deui
  • In recent years, the export orders for bicycles have exploded

    Dina taun-taun ayeuna, pesenan ékspor pikeun sapédah parantos ngabeledug

    Dina sababaraha taun ka pengker, pesenan ékspor pikeun sapédah parantos ngabeledug: sababaraha pesenan pabrik parantos diatur dugi ka 2023, sareng paménta naékkeun puluhan kali. Dinten ayeuna urang gaduh dua kontainer kanggo dikirim ka luar negeri, sareng ayeuna urang ngatur momotan. Sateuacan ngamuat forwarder bakal ngiringan urang ...
    Maca deui
  • ABOUT SUSPENSION FORK

    Ngeunaan Garpu SUSPENSION

    Hayu urang ngobrolkeun garpu payun anu nyerep ayeuna. Garpu anu nyerep shock ayeuna di pasar utamina kalebet garpu payun karét, garpu payun spring, garpuh payun spring minyak, garpu payun hibrida minyak sareng garpu payuneun udara, sareng sajabina, garpu payun karét, Anjeunna garpuh payun. .
    Maca deui
  • March.23   00:00:-1:00  Tianjin panda technology group co.,ltd live stream

    Maret.23 00: 00: -1: 00 Tianjin panda téknologi co., Ltd live stream

      Tanggal 23 Maret 00: 00-1: 00, perusahaan urang gaduh live streaming peluncuran produk sapédah énggal di Stasiun Internasional Alibaba. Aliran langsung ieu diayakeun ku "Panda Legend" kami, The host Angie, asisténna Jeffery, aranjeunna damel saé pisan. Kali ieu kami nyarankeun S310 bingkai aluminium bicy ...
    Maca deui
  • A guide to road bike axle standards: quick release, thru-axle, Boost and more explained

    Pitunjuk pikeun standar poros sapédah jalan: leupaskeun gancang, thru-axle, Boost sareng langkung seueur anu dipedar

    Aya deui pikeun ngajaga roda anjeun pageuh napel kana sapédah anjeun tibatan teu katingali ku panon Éta deui dina taun 1920an yén Tullio Campagnolo nimukeun poros gancang-gancang pikeun sapédah. Gancang ngagentos baud dina poros sareng janten metode standar anu dianggo pikeun nahan roda sapédah pikeun ...
    Maca deui
  • Matters needing attention in winter cycling dress and cycling activities

    Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun dina usum pakéan siklus sareng kagiatan bersepeda

    Dina usum salju, sababaraha klub mobil milih ngégél kendaraanna sareng ngantosan usum semi anu bakal datang. Langkung seueur pengendara bakal teras nganggo sapédahna, angkat ka alam, sareng perjalanan sareng angin. Tunggang usum béda sareng usum semi, usum panas sareng usum gugur. Kaayaan alam kawilang sesah. Whethe ...
    Maca deui
  • The influence of cycling on mental health

    Pangaruh siklus kana kaséhatan méntal

    Ngabuburit mangaruhan pisan kana psikologi jalma bari nyaluyukeun awakna kana kaayaan anu pangsaéna. Naon pangaruhna? Hayu urang tingali! 1 、 Leupaskeun tekanan Naon anu paling leres dina damel nyaéta dokumén sareng rapat anu teu aya tungtungna Tekanan ieu mangrupikeun akar ...
    Maca deui
12345 Teras> >> Halaman 1/5


Kirim pesen anjeun ka kami: