Naha abdi tiasa nampi conto sareng sabaraha lami éta tiasa nyandak?

Leres. Urang tiasa masihan conto. Sareng anjeun kedah mayar sampel sareng kurir. Sakit 10days saatos nampi mayar, kami bakal ngirim kaluar.

Naha abdi tiasa ngagaduhan produk ngarobih sorangan?

Leres. Syarat khusus anjeun pikeun warna, logo, desain, bungkusan, tanda karton, manual basa anjeun jrrd

Dupi abdi tiasa nyampur model anu béda dina hiji wadah?

Leres. Model béda tiasa dicampur dina hiji wadah.

Naon istilah pembayaran?

T / T, L / C sareng saterasna. (Hubungan sareng pelayanan pelanggan kami.)

Kumaha pabrik anjeun ngalaksanakeun kontrol kualitas?

Urang napelkeun pentingna pikeun kontrol kualitas. Unggal bagian produk urang ngagaduhan QC sorangan.

Kumaha anjeun ngajantenkeun bisnis urang jangka panjang sareng hubungan anu saé?

1. Kami tetep harga anu saé sareng harga saing pikeun mastikeun kauntungan konsumén urang;
2. Kami hormat unggal palanggan salaku réncang urang sareng urang ikhlas ngalakukeun bisnis sareng janten réréncangan sareng aranjeunna, henteu paduli ti mana asalna.

Naha anjeun nguji sadaya barang anjeun sateuacan pangiriman?

Leres, kami gaduh ujian 100% sateuacan pangiriman