MATLAMAT

Tujuan kami nyaéta pikeun ngahasilkeun sareng nyayogikeun rangkep sapédah kualitas dina harga lumrah.

Cikan deui jalma mendakan sapédah nawiskeun alternatif anu séhat sareng pikaresepeun pikeun transportasi.

Ajak gancang tumbuh sareng ngarobah, fokus tim, kolaborasi, bagikeun kasenangan.

MISI

Hayu langkung seueur jalma di dunya ngalaman pangalaman anu saé dina tunggang calakan

WISIS

Pikeun nyayogikeun solusi siklus calakan pikeun manusa di sakumna dunya

TIANJIN PANDA TEKNOLOGI GROUP CO., LTD mangrupikeun perusahaan téknologi kelompok anu ngahijikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa. Panda komitmen pikeun nyayogikeun solusi siklus calakan pikeun jalma-jalma di sakuliah dunya produksi basis dunya sareng pusat r & d di Tianjin sareng Hebei, produk urang nutupan sapédah dewasa, bikes gunung, sareng bagian sapédah. Saatos taun panalungtikan sareng akumulasi téknologi produksi, kami parantos ngahontal tingkat maju domestik tina segi bakat téknis, téknologi produksi sareng ranté pasokan. system.Maksud kana strategi pangwangunan panda, perusahaan bakal komprehensif ngarobih kana intelijen sareng globalisasi, sareng ngajantenkeun manufaktur Cina dimungkinkeun ngaliwatan panalungtikan ilmiah sareng pamekaran, supados langkung seueur jalma di dunya tiasa ngaraoskeun pangalaman anu hadé dina siklus calakan.

Kualitas berorientasi

Pamilihan sistem pasokan kualitas luhur, pangawasan prosés produksi anu kualitas luhur sareng ngontrol detil tés anu kualitas luhur

Palanggan Pangluhurna

Ngartos kabutuhan customer, nyumponan kabutuhan customer sareng ngabantosan para nasabah pikeun ngahontal tujuanana

Nilai inti

Réalistis, Enterprising, Koperasi, Inovatif

Ngalangkungan

Kalayan manah asli, cita-cita sareng angen-angen

Realistis

Nyaritakeun kaleresan, ngalakukeun hal praktis sareng milari hasil anu saleresna

Koperasi

Gawé kerja keras, dibagikeun sareng Galuh babarengan

Inovatif

Ngalanggar pola tetep, ngalangkungan macul sareng nyandak pimpinan

INGIN KANGGURU DENGAN AS?